Zilvervisjes bestrijden


Zilvervisjes bestrijding door Ongediertebestrijding de Heuvelrug

Wilt u zilvervisjes bestrijden in uw bedrijf? Wij bestrijden ongedierte snel en effectief!

Overlast zilvervisjes

Heeft u zilvervisjes geconstateerd in uw onderneming? Het is een veelvoorkomend probleem. Ze komen vooral voor in vochtige ruimtes en bewegen zich het liefst ’s nachts. Ziet u zilvervisjes overdag? Dan is de kans groot dat u een plaag heeft. Ze kunnen dan het best door een professional verwijderd worden.

Schade door zilvervisjes

Zilvervisjes veroorzaken net als andere dieren vooral ellende als ze echt een plaag vormen. Ze voeden zich voornamelijk met dode insecten en schimmels en houden van een vochtrijke atmosfeer. Zilvervisjes vermenigvuldigen zich snel in een vochtige ruimte. De schimmels die ze eten vindt u weer in hun uitwerpselen terug en daarmee worden de schimmels verder verspreid. Als gevolg daarvan ontstaat vaak ook huismijt.

De gevolgen van zilvervisjes

De aanwezigheid van zilvervisjes is uiteraard niet hygiënisch. Zeker in een ruimte waar eten en drinken bereid wordt wilt u geen zilvervisjes tegenkomen. Ze besmetten ieder oppervlak waar ze op lopen door de schimmels en bacteriën die aan hun poten blijven hangen. Bovendien zorgen hun uitwerpselen voor zich verder verspreidende schimmels.

Mensen zijn soms allergisch voor zilvervisjes en voor hun uitwerpselen vol schimmels. Ze krijgen last van verkoudheden en astma symptomen. De schimmels trekken bovendien huismijt aan, wat weer andere allergieën veroorzaakt zoals eczeem, jeuk en zelfs astma.

Zilvervisjes zijn een gevaar voor de gezondheid van uw medewerkers en klanten. Natuurlijk is een plaag van zilvervisjes ook nadelig voor uw reputatie. Vaak heeft ongedierte verlies van zakenrelaties, klanten en inkomsten tot gevolg.

Zilvervisjes bestrijden

Ziet u regelmatig zilvervisjes? Dan kan een gewone spray u niet meer helpen met bestrijding. Zilvervisjes zijn namelijk alleen ’s nachts actief. Als u ze overdag ziet heeft u gegarandeerd last van een grote plaag. Doe-het-zelf producten die u overal kunt kopen werken prima bij bestrijding van kleine aantallen zilvervisjes. Terugkerende en grote besmettingen moet u echt laten aanpakken door een professionele bestrijdingsdienst.

Heeft u last van zilvervisjes?

Vertrouw op onze expertise

Hoe herkent u zilvervisjes

Zilvervisjes zijn zilvergrijs van kleur en zijn zonder staart niet groter dan een centimeter. Ze hebben een franjestaart en hun lichaam is bedekt met schubben. Ze bewegen op een visachtige manier en zijn lichtschuw, daarom worden ze in de nacht pas actief. Zilvervisjes lijken op andere insecten met franjestaarten, zoals papiervisjes en ovenvisjes. Deze komen echter juist vaak voor in verwarmde, droge gebouwen.

Waar vindt u zilvervisjes

Zilvervisjes vind u vooral in een koele omgeving met een hoge luchtvochtigheid, zoals badkamers, keukens en kelders. Ze komen niet alleen voor in oude gebouwen zoals vaak gedacht wordt, maar juist ook in nieuwe gebouwen, omdat de pasgebouwde muren en eventueel hout vaak nog vochtig zijn. Omdat zilvervisjes gek zijn op suiker, zetmeel en cellulose vind je ze ook vaak in keukens.

Professionele bestrijding van zilvervisjes in Noord Holland

Heeft u overlast van zilvervisjes? Laat ze direct vakkundig bestrijden en voorkom verspreiding met alle gevolgen van dien. Wij bestrijden dagelijks met succes zilvervisjes voor diverse bedrijven in Noord-Holland.

Is uw bedrijf gevestigd in (de omgeving van) Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Purmerend of Zaanstad? Dan helpen wij u direct. Binnen 24 uur en zonder voorrijkosten.

Bel nu direct 0318 256 792

Zilvervisjes voorkomen

De aanwezigheid van zilvervisjes kunt u voorkomen door ervoor te zorgen dat er niet te veel stof en vuil te vinden is in uw gebouw. Regelmatig stofzuigen is belangrijk, ook in ruimtes waar niemand komt. Verder is het van belang ruimtes beter te ventileren en de temperatuur laag te houden. Ontvochtigers gebruiken kan ook helpen. Zilvervisjes hebben een luchtvochtigheid nodig van ten minste 50% en gedijen niet goed in minder vochtige ruimtes.

Door regelmatig te inspecteren voorkomen wij nieuwe infecties en plagen van zilvervisjes. Daarmee voorkomen we ook bestrijding door giftige bestrijdingsmiddelen. Dat is tenslotte wel het laatste wat u wilt, zeker in de voedingsmiddelenindustrie.

Wilt u zekerheid voor alles? Wij inspecteren uw gebouw en voorraad graag!
Mail ons voor vrijblijvende offerte
Heeft u overlast van zilvervisjes? Laat ze direct vakkundig bestrijden en voorkom verspreiding met alle gevolgen van dien.

Bent u gevestigd in (de omgeving van) Veenendaal, Utrecht, Arnhem, Amersfoort of Nijmegen? Dan helpen wij u direct. Binnen 24 uur en zonder voorrijkosten.


JOUW ONGEDIERTEBESTRIJDER STAAT VOOR JE KLAAR

0318 256 792


WIJ ZIJN 24/7 VOOR U BEREIKBAAR