Muizen bestrijden


Muizen bestrijding door Ongediertebestrijding de Heuvelrug

Bestrijding bij de bron

Wilt u muizen bestrijden in uw bedrijf? Wij bestrijden ongedierte snel en effectief!

Overlast muizen

Heeft u muizenoverlast in uw onderneming? Dan heeft u niet alleen last van de schade aan uw pand en producten, maar loopt u ook een gezondheidsrisico. Muizen kunnen grote schade aanbrengen aan uw pand door overal op te knagen. Ze kunnen bovendien brand veroorzaken door te knagen op electriciteitsdraden.

Schade door muizen

Muizen knagen voortdurend op hout, plastic en andere harde materialen. Dit doen ze omdat hun tanden blijven groeien. Door te knagen blijven deze kort en scherp. Door hun geknaag kunnen muizen enorme schade aanrichten aan uw producten of verpakkingen. Muizen kunnen bovendien besmetting veroorzaken. Het is daarom van belang dat u regelmatig uw voorraad laat controleren. Dat voorkomt grote gevolgen.

De gevolgen van muizen

Muizen beschadigen uw goederen, etenswaren, verpakkingen en stellingen. Door hun geknaag zult u uiteindelijk uw producten of materialen moeten vernietigen en vaak weer nieuwe moeten aanschaffen. Dat kan grote financiële gevolgen hebben.

De aanwezigheid van muizen in uw onderneming vormt een gevaar voor uw gezondheid en die van uw gasten. Muizen kunnen verspreiding van salmonella veroorzaken en uw ruimtes besmetten. Tijdens hun bewegingen slepen ze hun buiken over de grond. Die zijn daardoor vet, vuil en vaak nat door urine. Het gesleep kan ziektes en bacteriën overbrengen op de plekken waar de muizen lopen. Besmetting kan bovendien plaatsvinden door hun kleine en donkere uitwerpselen die ze overal achterlaten.

Natuurlijk is een plaag van muizen ook nadelig voor uw reputatie. Vaak heeft ongedierte verlies van zakenrelaties, klanten en inkomsten tot gevolg.

Bestrijding muizen

Muizen kunnen door gaatjes kruipen die zo groot zijn als een potlood. Ze klimmen goed en kunnen tot wel 90 cm hoog springen. Daarom komen ze echt overal en dat is lastig als u ze zelf wilt bestrijden. Muizen paren bovendien veel. Ze baren 4 tot 8 jongen per nest en hebben 6 tot 10 nesten per jaar. Als u een plaag heeft kan dat neerkomen op duizenden muizen per jaar. Dat lost u uiteraard niet op met een middel dat u zelf heeft aangeschaft.

Heeft u last van muizen?

Vertrouw op de expertise van Muizenbestrijding de Heuvelrug

Bel nu direct 0318 256 792

Hoe herkent u muizen?

Muizen zijn nachtdieren, u zult ze daarom niet snel zien of horen. Toch kunt u ze herkennen. Zijn uw verpakkingen of producten beschadigd en ziet u kleine zwarte uitwerpselen liggen? Dan is de kans groot dat u een muizenplaag heeft. Omdat ze zich overdag niet laten zien kan de plaag al een tijd aanwezig zijn zonder dat u iets gemerkt heeft. Dat kan betekenen dat de muizenplaag inmiddels behoorlijk groot is. Wilt u zeker weten dat het om muizen gaat? Kijk dan naar de knaagschade. Vaak kunt u twee evenwijdige groeven van de tanden zien.

Waar vindt u muizen

Muizen verstoppen zich graag op beschutte plaatsen zoals in kasten of tussen dozen. Hun nesten bevinden zich daar ook. Muizen kunnen zichzelf erg klein maken en kruipen daarmee door de kleinste kieren. Ze klimmen en springen enorm goed en daardoor verplaatsen ze zich overal naartoe. Dat is ook de reden waarom u overal in uw pand hun uitwerpselen kunt vinden.

Professionele bestrijding van muizen in Midden Nederland

Heeft u overlast van muizen? Laat ze direct vakkundig bestrijden en voorkom verspreiding met alle gevolgen van dien. Wij bestrijden dagelijks met succes muizen voor diverse bedrijven in Midden Nederland.

Is uw bedrijf gevestigd in (de omgeving van) Veenendaal, Utrecht, Arnhem, Amersfoort of Nijmegen? Dan helpen wij u direct. Binnen 24 uur en zonder voorrijkosten.

Muizen voorkomen

Zorg er voor dat u toegangswegen van muizen blokkeert. Dat kan door alle kieren en gaten bij vloeren, ramen en deuren te dichten. Vul grotere gaten en spleten op en voorzie uw deuren van borstelstrips.

Door regelmatig te inspecteren voorkomen wij nieuwe infecties en plagen van muizen. Daarmee voorkomen we ook bestrijding door giftige bestrijdingsmiddelen. Dat is tenslotte wel het laatste wat u wilt, zeker in de voedingsmiddelenindustrie.

Wilt u zekerheid voor alles? Wij inspecteren uw gebouw en voorraad graag!
Mail ons voor vrijblijvende offerte
JOUW ONGEDIERTEBESTRIJDER STAAT VOOR JE KLAAR

0318 256 792


WIJ ZIJN 24/7 VOOR U BEREIKBAAR