Wespen bestrijden


Wespen bestrijding door Ongediertebestrijding de Heuvelrug

Wilt u wespen bestrijden in uw bedrijf? Wij bestrijden ongedierte snel en effectief!

Overlast wespen

Heeft u overlast van een wespennest in of vlak bij uw bedrijf? Dan kunt u dat het best zo snel mogelijk laten weghalen. Wespen kunnen behoorlijk agressief reageren als u in de buurt komt. Ze kunnen meer dan eens steken en daarmee mensen levensgevaarlijk verwonden. Wespen gaan niet uit zichzelf weg. Na de herfst sterven de meeste wespen wel, maar de overgebleven koninginnen zoeken een overwinteringsplek en zullen het volgende jaar in de buurt een nieuw nest bouwen.

Schade door wespen

Wespen kunnen behoorlijke schade aanbrengen aan uw gebouw of de grond eromheen. Zeker als wespen zich in een spouwmuur genesteld hebben kunnen ze uw muren behoorlijk beschadigen. Een wespennest kan in de loop van een zomer duizenden wespen bevatten. U kunt zich voorstellen dat dat een grote overlast tot gevolg heeft.

De gevolgen van wespen

Een wespennest bevat altijd grote aantallen wespen. Het nest wordt aan het eind van de lente opgebouwd door een ‘koningin’. Zodra haar eitjes uitkomen gaan de nieuwe werksters verder aan de slag met het bouwen van het nest. Vanaf dat moment kan de koningin duizenden nieuwe eitjes leggen. U kunt zich voorstellen dat het lastig wordt uw gebouw te betreden als er zo veel wespen rondvliegen.

Wespen kunnen gevaarlijk zijn. Niet alleen mensen die allergisch zijn voor wespensteken kennen de gevolgen. Als wespen zich bedreigd voelen kunnen ze eindeloos aanvallen en steken. Dat wilt u uiteraard voorkomen. Niet alleen voor uw medewerkers, maar zeker ook voor bezoekers van uw bedrijf.

Bestrijding wespen

Ongediertebestrijding de Heuvelrug heeft meer dan tien jaar ervaring met het bestrijden van wespen bij bedrijven. Wij kunnen een wespennest snel opsporen en effectief behandelen. Uiteraard verwijderen we het wespennest en voorkomen we dat uw gebouw opnieuw bezocht wordt door wespen. Dat doen we door aan het begin van het volgende seizoen opnieuw te komen inspecteren.

Heeft u last van wespen?

Vertrouw op onze expertise

Bel nu direct 0318 256 792

Hoe herkent u wespennest?

Iedereen weet hoe een wesp er uit ziet. Maar niet iedereen weet waar een wespennest zich kan bevinden. Het nest is niet altijd zichtbaar en daardoor kunt u toch per ongeluk in de buurt komen. Wespen bouwen hun nesten vaak in de grond, bij bomen en in een spouwmuur. Ook uw klanten kunnen er per toeval op stuiten of per ongeluk in de buurt komen. De gevolgen kunnen aanzienlijk zijn.

Ziet u regelmatig wespen in de buurt? Dan kunt u er zeker van zijn dat zich in de buurt van uw bedrijf een wespennest bevindt. Bel in dat geval een bestrijdingsdienst en ga niet zelf aan de slag. U kunt niet altijd zien hoe groot een nest is en wespen kunnen fel reageren als hun nest wordt aangevallen.

Waar vindt u een wespennest?

Wespen kunnen bijna overal een nest bouwen. Vaak verstopt de koningin zich op een veilige plek tijdens haar overwintering. In het volgende seizoen begint ze aan haar nest. Een veilige plek is een plek waar wespen weinig gestoord kunnen worden en het minst last hebben van weersinvloeden. Bijvoorbeeld op een plek achter in een magazijn of in een spouwmuur, maar ook in een holle boom of onder de grond.

Door regelmatig te inspecteren voorkomen wij een groot nieuw wespennest en een heuse wespenplaag. Daarmee voorkomen we ook bestrijding door giftige bestrijdingsmiddelen. Dat is tenslotte wel het laatste wat u wilt, zeker in de voedingsmiddelenindustrie.

Wilt u zekerheid voor alles? Wij inspecteren uw gebouw en voorraad graag!

Mail ons voor vrijblijvende offerte
Onze bestrijdingsdeskundigen zijn gecertificeerd door Certificeringsinstituut Plaagdierbeheersing, Milieu en Volksgezondheid, Examen- en Certificeringsinstituut en Plaagdierpreventie EVM
JOUW ONGEDIERTEBESTRIJDER STAAT VOOR JE KLAAR

0318 256 792


WIJ ZIJN 24/7 VOOR U BEREIKBAAR