Vliegen bestrijden


Vliegen bestrijding door Ongediertebestrijding de Heuvelrug

Wilt u vliegen bestrijden? Wij bestrijden ongedierte snel en effectief!

Heeft u overlast van vliegen?

Voor niemand onbekend, overlast van vliegen. Vaak word dit in de volksmond wel een bromvlieg of een strontvlieg genoemd maar met deze vliegen, kamervliegen en vleesvliegen zijn er vele soorten vliegen die voor veel overlast kunnen zorgen.

Overlast van vliegen kan niet alleen het woonplezier bederven maar zij zijn ook zeer onhygiënisch en kunnen door het overbrengen van bacteriën ook veel schade toebrengen aan producten en voorraden.

Een vlieg, afhankelijk van zijn soort kan 600 tot wel 2000 eitjes produceren welke een relatief geringe tijd nodig hebben om uit te komen. Zo kan een matige last van vliegen al snel uitgroeien tot een ware vliegenplaag. Noodzaak is dan ook om bij overlast van vliegen een professionele bestrijder in te schakelen die samen met u kan kijken naar de oorsprong van de overlast, het bestrijden hiervan en vervolgens door preventiemaatregelen een eventuele nieuwe overlast van vliegen te voorkomen.

Heeft u last van vliegen?

Bel vandaag nog met Ongediertebestrijding De Heuvelrug.
Weetje: Wist u dat bij een plaag van (overwinterende) vliegen in uw huis zij niet u lastig kwamen vallen maar praktisch alleen de weg naar buiten zochten?

Heeft u last van vliegen?

Vertrouw op onze expertise

Bel nu direct 0318 256 792

Onze bestrijdingsdeskundigen zijn gecertificeerd door Certificeringsinstituut Plaagdierbeheersing, Milieu en Volksgezondheid, Examen- en Certificeringsinstituut en Plaagdierpreventie EVM
JOUW ONGEDIERTEBESTRIJDER STAAT VOOR JE KLAAR

0318 256 792


WIJ ZIJN 24/7 VOOR U BEREIKBAAR