Ongediertebestrijding in vastgoed


Ongedierte bestrijden in vastgoed door Ongediertebestrijding de Heuvelrug

Wilt u Ongedierte bestrijden in vastgoed? Wij bestrijden ongedierte snel en effectief!

Heeft u last van ongedierte? In vastgoed is dat een groot probleem waar geen enkele ondernemer mee geconfronteerd wil worden. Ongedierte verdwijnt niet vanzelf maar vermenigvuldigt zich razendsnel. Als u eenmaal plaagdieren heeft ontdekt is het daarom zaak direct contact op te nemen met onze gespecialiseerde medewerkers. Zij bestrijden diverse soorten ongedierte, snel en effectief!

Schade door ongedierte in vastgoed

Bent u ondernemer in vastgoed? Vastgoedbeheerders en woningcorporaties hebben vaak te lijden onder overlast van ongedierte. Natuurlijk wilt u altijd een schoon pand verhuren of opleveren. Ongedierte lijdt tot onrust en ergernis bij bestaande huurders en mogelijke nieuwe huurders kunnen afhaken. Schade aan bekabeling of draagconstructies kan zelfs brand of instortingsgevaar tot gevolg hebben.

Uiteraard wilt u ongedierte voorkomen. Daarom is het verstandig samen te werken met een ongedierte bestrijdingsdienst. Onze gespecialiseerde medewerkers controleren preventief en bestrijden eventuele plagen effectief.

Ongedierte bestrijden in vastgoed

Als ondernemer in vastgoed weet u als geen ander hoe groot de gevolgen kunnen zijn van ongedierte. Muizen bijvoorbeeld kunnen veel overlast veroorzaken. Ze veroorzaken schade aan de constructie en fundering van uw pand en kunnen zelfs brand veroorzaken door aan kabels te knagen. Bovendien brengen muizen ziektes met zich mee waar bewoners of gebruikers van uw pand mee besmet kunnen raken.

Ook ander ongedierte kan flinke overlast veroorzaken. Kakkerlakken, zilvervisjes, boktorren en bedwantsen zijn meer dan vervelend voor bewoners of gebruikers. Ongedierte kan bovendien ziektes overbrengen.

Houtaantasters kunnen ook desastreus zijn voor de houtconstructies in een gebouw. Uw pand kan flinke schade oplopen door ongedierte dat het hout aantast. In het ergste geval zorgen houtwormen, boktorren, schimmel of zwammen voor grote verzwakking van uw draagconstructies. Dat kan instorting van uw gebouw tot gevolg hebben.

Samenwerken in preventie van ongedierte

Ongedierte verspreidt zich razendsnel. Tegen de tijd dat u in de gaten heeft dat u last heeft van ongedierte is het vaak al te laat. Dat kan grote gevolgen hebben voor uw vastgoed. Daarom is het belangrijk preventief te werk te gaan. Als u samenwerkt met een ongedierte bestrijdingsdienst voorkomt u een hoop ellende en financiële zorgen. Onze gespecialiseerde medewerkers vertellen u er graag meer over.

Bent u vastgoedbeheerder? Zorg er dan voor dat u samenwerkt met een ongedierte bestrijdingsdienst die uw gebouwen en woningen regelmatig preventief controleert. Zo weet u zeker dat u straks geen overlast hebt van besmettingen of plagen.

Onze enthousiaste en goed geïnformeerde medewerkers adviseren u tijdens onze inspecties graag welke voorzieningen kunnen bijdragen aan het weren van ongedierte. Zo beschermen wij u tegen nadelige gevolgen van ongedierte en de schade die ze bij uw vastgoed kunnen veroorzaken. Met onze maatregelen maakt ongedierte geen kans om (grote) schade toe te brengen aan uw panden.

Bel nu direct 0318 256 792

Onze bestrijdingsdeskundigen zijn gecertificeerd door Certificeringsinstituut Plaagdierbeheersing, Milieu en Volksgezondheid, Examen- en Certificeringsinstituut en Plaagdierpreventie EVM
JOUW ONGEDIERTEBESTRIJDER STAAT VOOR JE KLAAR

0318 256 792


WIJ ZIJN 24/7 VOOR U BEREIKBAAR