Ongediertebestrijding in de agrarische sector


Ongedierte bestrijden in de agrarische sector door Ongediertebestrijding de Heuvelrug

Ongedierte in de agrarische sector

Ongedierte in de agrarische sector is een probleem waar menig agrarisch ondernemer nachtmerries van kan krijgen. Ongedierte kan ook enorme problemen opleveren met grote consequenties. Werkt u in de agrarische sector en heeft u de aanwezigheid van ongedierte geconstateerd in uw bedrijf? Neem dan direct contact met ons op. Onze gespecialiseerde medewerkers bestrijden diverse soorten ongedierte snel en effectief!

Schade door ongedierte in de agrarische sector

Als u een onderneming hebt in de agrarische sector weet u als geen ander hoe belangrijk de gezondheid van uw dieren en gewassen is. Ongedierte kan die gezondheid behoorlijk verstoren. Bovendien kan het zorgen voor schade aan de voedselvoorraad en stallen. Dat kan grote financiële schade tot gevolg hebben.

Wilt u ongedierte voorkomen op uw agrarische bedrijf? Dan kunt u het best samenwerken met onze gespecialiseerde medewerkers. Zij controleren preventief en bestrijden eventuele plagen effectief.

Ongedierte bestrijden in de agrarische sector

Als agrarisch ondernemer wilt u uw dieren, stallen en gewassen uiteraard goed beschermen tegen indringers zoals muizen en ander ongedierte. De economische schade kan enorm zijn bij een plaag van ongedierte. Ook de gezondheid van uw dieren kan grote risico’s lopen als u een plaag heeft van plaagdieren. Die kunnen tenslotte verschillende ziektes met zich mee brengen.

Voedselveiligheid is van groot belang. Als agrarisch ondernemer wilt u natuurlijk graag voldoen aan de eisen van uw afnemers. Uiteraard stellen die als voorwaarde dat u zorgt voor gezondheid van uw dieren en gewassen. Als voedselveiligheid in het geding is of u echt last heeft van een plaag kan dat enorme schade toebrengen aan uw reputatie. Dat betekent vaak verlies van relaties en klanten.

Samenwerken in preventie van ongedierte

Ongedierte verspreidt zich razendsnel. Tegen de tijd dat u in de gaten heeft dat u ergens last van heeft is het vaak al te laat. Dat kan grote gevolgen hebben voor uw agrarische onderneming. Uw dieren of gewassen zijn daarmee in gevaar. Daarom is het belangrijk preventief te werk te gaan. Als u samenwerkt met een ongedierte bestrijdingsdienst voorkomt u een hoop ellende en financiële zorgen.

Heeft u een onderneming in de agrarische sector? Zorg er dan voor dat u samenwerkt met onze gespecialiseerde medewerkers die uw stallen, dieren en gewassen regelmatig preventief controleren. Zo weet u zeker dat u straks geen overlast hebt van besmettingen of plagen.

Onze enthousiaste en goed getrainde team adviseert u tijdens onze inspecties graag welke voorzieningen kunnen bijdragen aan het weren van ongedierte. Zo beschermen wij u tegen nadelige gevolgen van ongedierte en de schade die ze bij uw agrarische onderneming kunnen veroorzaken. Met onze maatregelen maakt ongedierte geen kans om (grote) schade aan te brengen aan uw agrarische bedrijf.

Wilt u meer weten over ongedierte in de agrarische sector?

Wij denken graag met u mee! Vertrouw op onze expertise

Bel nu direct 0318 256 792

Voorkomen is altijd beter

Als u preventief te werk gaat heeft u minder snel last van ongedierte. Vaak wordt er echter gewacht tot er echt een probleem is. De plaag heeft zich dan helaas al uitgebreid en de schade is onnodig groot. Ongedierte plant zich razendsnel voort en vreet aan alles wat het tegenkomt.

Wilt u een plaag voorkomen? Houd uw bedrijf goed schoon. Stallen zijn een paradijs voor ongedierte. Voorzie uw roldeuren van nieuwe deurrubbers zodat ze goed aansluiten op de vloeren. Laat buitendeuren niet langdurig openstaan en zorg ervoor dat ramen goed sluiten.

Heeft u toch een probleem? Schakel dan direct onze gespecialiseerde medewerkers in. Zij voorkomen niet alleen, maar helpen u ook met het bestrijden van ongedierte.

Onze bestrijdingsdeskundigen zijn gecertificeerd door Certificeringsinstituut Plaagdierbeheersing, Milieu en Volksgezondheid, Examen- en Certificeringsinstituut en Plaagdierpreventie EVM
JOUW ONGEDIERTEBESTRIJDER STAAT VOOR JE KLAAR

0318 256 792


WIJ ZIJN 24/7 VOOR U BEREIKBAAR