Ongedierte bestrijden

Ongedierte bestrijden door Ongediertebestrijding de Heuvelrug

Ongediertebestrijding

Niet alleen bedrijven, maar ook particulieren hebben te maken met ongedierte: in huis bijvoorbeeld, in de schuur of in de tuin. Bent u particulier en heeft u last van ongedierte in of bij uw woning? Uiteraard helpen wij u graag dit ongedierte te bestrijden.

Ons jonge en ambitieuze team bestaat uit gespecialiseerde medewerkers die flexibel inzetbaar zijn. Zij kennen de laatste ontwikkelingen op het gebied van bestrijding en beheersen de nieuwste technieken. Heeft u hulp nodig bij het bestrijden van ongedierte? Wij staan direct tot uw beschikking en denken graag met u mee!

Onderstaand vindt u de soorten ongedierte die wij het meest bestrijden in particuliere woningen. Uiteraard kunt u voor elke soort ongedierte bij ons terecht.

De meest voorkomende soorten ongedierte in particuliere woningen

MUIZEN

Heeft u muizen in huis? Dan kunt u het best zo snel mogelijk deze muizen bestrijden. Ze beschadigen niet alleen uw spullen, maar kunnen ook brand veroorzaken door aan snoeren te knagen. Muizen zijn bovendien een gevaar voor uw gezondheid. Tijdens hun bewegingen slepen ze hun buiken vol vet, vuil en urine over de grond van uw woning. Dat kan bacteriën en zelfs ernstige ziektes overbrengen. De uitwerpselen van muizen brengen bovendien besmettingsgevaar teweeg. Geen fijn idee!

Zelf muizen bestrijden

Als u muizen in huis heeft kunt u proberen die te verjagen of muizengif strooien om hen te doden. Een muizenplaag in huis is echter niet zomaar verdwenen. Muizen bestrijden is een lastige klus. Ze komen werkelijk overal en zijn vaak met vele tientallen tegelijk. Muizen baren 4 tot 8 jongen per nest en hebben 6 tot 10 nesten per jaar. Muizen bestrijden met muizengif uit de winkel werkt daarom niet afdoende.

Laat ons uw muizen bestrijden

Heeft u muizen in huis? Laat ze direct vakkundig bestrijden door onze gespecialiseerde medewerkers en voorkom verspreiding met alle gevolgen van dien. Wij bestrijden dagelijks muizen in particuliere woningen in heel Noord Holland.

Heeft u muizen in huis?

Vertrouw op onze expertise

Bel nu direct 0318 256 792

BEDWANTSEN

Heeft u regelmatig last van jeukende bulten en heeft u niet de indruk dat die veroorzaakt zijn door muggen? Dan is de kans groot dat uw bed besmet is met bedwantsen. Zelf bestrijden van bedwantsen heeft niet veel zin. U doodt daarmee wel de aanwezige bedwantsen, maar niet de eitjes. Zodra die uitkomen begint de plaag weer van voren af aan. Bedwantsen bestrijden kan eigenlijk alleen door een professional. Ze zijn zeer hardnekkig en lastig te bestrijden omdat zij zelf en hun eitjes zich overal kunnen bevinden en verspreiden.

De bedwants beet

Bedwantsen drinken bloed, net als een mug. Ze verdoven eerst uw huid voor ze in uw huid prikken. Daarom wordt u over het algemeen niet wakker van de beet. De verdoving kan echter flink jeukende galbulten opleveren. Als daaraan gekrabd wordt kan dat niet alleen littekens veroorzaken, maar ook hepatitis B en andere infecties. Direct na elke maaltijd vermenigvuldigen bedwantsen zich door eitjes te leggen. Dat kan al snel oplopen tot miljoenen eitjes en bedwantsen. Met een zelf gekocht verdelgingsmiddel de bedwantsen bestrijden heeft dan echt geen zin.

Laat ons uw bedwantsen bestrijden

Heeft u bedwantsen in huis? Laat ze direct vakkundig bestrijden door onze gespecialiseerde medewerkers en voorkom verspreiding, met alle gevolgen van dien. Wij bestrijden dagelijks bedwantsen in particuliere woningen in heel Noord Holland.

Heeft u bedwantsen in huis?

ZILVERVISJES

Heeft u zilvervisjes in huis? Ze komen vaak voor in vochtige ruimtes en zijn vooral ’s nachts actief. De aanwezigheid van zilvervisjes is niet erg hygiënisch. Ze besmetten alle plekken waar ze lopen door schimmels en bacteriën mee te slepen die aan hun poten hangen. Hun uitwerpselen bevatten eveneens schimmels, die zich door het heen en weer geloop verspreiden in uw huis. Ziet u overdag zilvervisjes? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk een echte zilvervisjes plaag. Die kan het best door een vakkundig bedrijf bestreden worden. Een gewone spray helpt dan echt niet meer.

Zilvervisjes bestrijden

Anders dan de meeste mensen denken komen zilvervisjes niet alleen voor in oude huizen. Juist ook nieuwbouwwoningen zijn vaak nog redelijk vochtig en dat is precies waar zilvervisjes van houden: een hoge vochtigheidsgraad. Als u zilvervisjes in huis heeft, zeker als er echt sprake is van een zilvervisjes plaag, kunt u allergische verschijnselen ontwikkelen. Hun uitwerpselen vol schimmels veroorzaken vaak verkoudheden en astma symptomen maar ook eczeem en jeuk. Het is daarom echt van belang zilvervisjes zo snel mogelijk te bestrijden.

Laat ons uw zilvervisjes bestrijden

Heeft u zilvervisjes in huis? Laat ze direct vakkundig bestrijden door een gespecialiseerde medewerkers. Daarmee voorkomt u verdere verspreiding, met alle gevolgen van dien.

Onze bestrijdingsdeskundigen zijn gecertificeerd door Certificeringsinstituut Plaagdierbeheersing, Milieu en Volksgezondheid, Examen- en Certificeringsinstituut en Plaagdierpreventie EVM
JOUW ONGEDIERTEBESTRIJDER STAAT VOOR JE KLAAR

0318 256 792


WIJ ZIJN 24/7 VOOR U BEREIKBAAR