Bedwantsen bestrijden

Bedwantsenbestrijding: effectief en snel van uw bedwantsen af

Wilt u bedwantsen bestrijden in uw bedrijf? Wij bestrijden ongedierte snel en effectief!

Overlast bedwantsen

Heeft u een hotel of een andere onderneming waar mensen slapen en klagen uw gasten of patiënten over jeukende bulten? Heeft u het vermoeden dat het hier niet om muggen gaat? Dan heeft u een grote kans dat u een besmetting heeft opgelopen met bedwantsen.

Zelf bestrijden heeft in zo’n geval niet veel zin. U vernietigt daarmee wel de bedwantsen, maar niet de eitjes. Binnen de kortste keren komen die eitjes uit en heeft u opnieuw een plaag van bedwantsen.

Bedwantsen zijn zeer hardnekkig. Heeft u bedwantsen gespot? Neem dan snel contact met ons op en wij verzekeren u dat u snel van uw plaag verlost bent.

Schade door bedwantsen

Bedwantsen drinken het bloed van de mensen die in uw bedden slapen. Ze verdoven een stuk huid voordat ze prikken en bloed gaan zuigen. Uw gasten worden daardoor meestal niet wakker, maar de verdoving van bedwantsen kan wel flinke galbulten opleveren die behoorlijk jeuken. Mensen gaan vervolgens krabben en dat kan littekens opleveren. Bedwantsen kunnen daarmee zelfs hepatitis B en infecties veroorzaken.

Bedwantsen vermenigvuldigen zich door na elke maaltijd eitjes te leggen. Dat betekent dat een bed miljoenen eitjes en bedwantsen kan bevatten. De schade aan uw bedrijf is in zo’n geval enorm groot. Laat daarom regelmatig controleren op bedwantsen om escalatie te voorkomen.

De gevolgen van bedwantsen

Bedwantsen verspreiden zich razendsnel en veroorzaken niet alleen jeukende galbulten, maar kunnen ook ziektes overdragen op uw gasten of patiënten. Verplaatst u spullen uit de kamers, dan is de kans groot dat u ook eitjes verplaatst, zodat de bedwantsen zich gemakkelijk door uw hele hotel, instelling of ziekenhuis kunnen verplaatsen.

Natuurlijk is een plaag van bedwantsen nadelig voor uw reputatie. Vaak heeft de aanwezigheid van bedwantsen verlies van relaties, klanten en inkomsten tot gevolg.

Bestrijding bedwantsen

Bedwantsen besmetten uw bedden en de kamers waar de bedden staan. Vaak is het al te laat als u eenmaal tekenen van bedwantsen ontdekt. Uw gasten of patiënten hebben al last van jeukende galbulten en uw reputatie staat op het spel. Wij kunnen bedwantsen snel opsporen en effectief behandelen. We voorkomen daarmee dat uw bedrijf verder wordt besmet met nieuwe plagen.

Uiteraard is het beter om een plaag van bedwantsen te voorkomen. Dat doen wij door regelmatig inspecties uit te voeren.

Heeft u last van bedwantsen?

Vertrouw op onze expertise

Bel nu direct 0318 256 792

Hoe herkent u bedwantsen?

Bedwantsen zijn moeilijk te zien. Ze zitten de hele dag verborgen en komen in de nacht uit hun schuilplaats. De meeste bedrijven valt pas dat op dat er bedwantsen zijn als de gasten klagen over galbulten. Toch reageert niet iedere gast hetzelfde op bedwantsen. Behaarde mensen hebben vaak minder snel last van bedwantsen.

Bedwantsen bijten vaak een aantal keren achter elkaar terwijl ze wel rustig blijven zitten. Het gevolg is daardoor vaak een aantal galbulten op een rij, anders dan één enkele bult van een mug bijvoorbeeld. Zo kunt u de aanwezigheid van bedwantsen herkennen.

Waar vindt u bedwantsen?

Bedwantsen bevinden zich voornamelijk in de naden van een matras, maar ze kunnen zich ook op andere plaatsen verschuilen, zoals achter stopcontacten en plinten of in openingen in de vloer of muur. Bedwantsen zijn vooral in de nacht actief, maar met name tijdens het laatste uur voor de zon opkomt.

Bedwantsen kruipen alleen over het bed, niet over mensen. Ze bijten dus alleen op plekken van het lichaam waarmee uw gasten op het bed liggen. Over het algemeen zijn bedwantsen maar twintig minuten per dag actief, de rest van de dag verschuilen ze zich.

Professionele bestrijding van bedwantsen in Midden Nederland

Heeft u overlast van bedwantsen? Laat ze direct vakkundig bestrijden en voorkom verspreiding met alle gevolgen van dien.

Wij bestrijden dagelijks met succes bedwantsen voor diverse bedrijven in Midden Nederland.

Bedwantsen voorkomen

Door regelmatig te inspecteren voorkomen wij nieuwe infecties en plagen van bedwantsen. Daarmee voorkomen we ook bestrijding door giftige bestrijdingsmiddelen. Dat is tenslotte wel het laatste wat u wilt, zeker in de buurt van een bed.

Wilt u zekerheid voor alles? Wij inspecteren uw gebouw en bedden graag!

Wij bestrijden dagelijks met succes houtworm voor diverse bedrijven. Is uw bedrijf gevestigd in de omgeving van Veenendaal, Utrecht, Arnhem, De Betuwe of De Veluwe en omstreken? Dan helpen wij u direct. Binnen 24 uur en zonder voorrijkosten.
Mail ons voor vrijblijvende offerte
Onze bestrijdingsdeskundigen zijn gecertificeerd door Certificeringsinstituut Plaagdierbeheersing, Milieu en Volksgezondheid, Examen- en Certificeringsinstituut en Plaagdierpreventie EVM
JOUW ONGEDIERTEBESTRIJDER STAAT VOOR JE KLAAR

0318 256 792


WIJ ZIJN 24/7 VOOR U BEREIKBAAR