Hoe werkt het bij Ongediertebestrijding de Heuvelrug

Heeft u overlast van ongedierte? Het gespecialiseerde team van Ongediertebestrijding de Heuvelrug zorgt direct voor een ongedierte-vrije leefomgeving. Daarbij werken we met het volgende stappenplan:

 • Indien u een melding maakt van ongedierte komen wij zo snel mogelijk langs, in ieder geval binnen 24 uur. Heeft u een spoedmelding en belt u voor 12.00 uur? Dan komen wij dezelfde dag nog langs
 • Bij aankomst observeren en inspecteren wij de omgeving én uw bedrijf of woning. We gaan op zoek naar de oorsprong van het probleem en maken een schatting van de omvang van het ongedierte of de aantasting.
 • Aan de hand van onze bevindingen verstrekken we een gedegen advies, ook als u aanvankelijk twijfels hebt over de noodzaak van ongediertebestrijding. Tenslotte heeft niet iedereen ervaring met ongedierte.
 • Vervolgens doen wij u een prijsvoorstel. Dit gebeurt altijd vooraf, zodat u achteraf nooit voor nare verrassingen komt te staan. Bij ons voorstel is een afspraak bij ons ook echt een afspraak. Wij maken geen gebruik van verborgen kleine lettertjes.
 • Gaan wij uw ongedierte probleem oplossen? Dan begeven wij ons uiteraard op privé of zakelijk terrein. Alle medewerkers van Ongediertebestrijding de Heuvelrug gaan hier bijzonder discreet mee om
 • Soms heeft bestrijding van ongedierte of het verwijderen van nesten en resten consequenties voor uw gebouw of woning. Onze vakmensen zullen die altijd eerst met u bespreken. Uiteraard kunt u er op vertrouwen dat wij alle rommel opruimen die is ontstaan als gevolg van onze werkzaamheden.
 • Zoals u al weet kunnen wij snel handelen. In noodgevallen zelfs heel snel.
 • Helaas ontkomen wij in ons vakgebied niet aan het gebruik van biociden. Wij gebruiken echter alleen de strikt noodzakelijke hoeveelheid die nodig is om het gestelde doel te bereiken. Wij gebruiken dus echt geen gram te veel.
 • Onze medewerkers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar én inzetbaar. Onze tarieven zijn scherp, onze prestaties uitmuntend.

 • Wilt u meer weten? Wij informeren en adviseren u graag, of u nu particulier bent, ondernemer of beheerder van een multinational.

  Bel nu direct 0318 256 792
  Onze bestrijdingsdeskundigen zijn gecertificeerd door Certificeringsinstituut Plaagdierbeheersing, Milieu en Volksgezondheid, Examen- en Certificeringsinstituut en Plaagdierpreventie EVM
  JOUW ONGEDIERTEBESTRIJDER STAAT VOOR JE KLAAR

  0318 256 792


  WIJ ZIJN 24/7 VOOR U BEREIKBAAR