Vlooien bestrijden


Vlooien bestrijding door Ongediertebestrijding de Heuvelrug

Wilt u vlooien bestrijden? Wij bestrijden ongedierte snel en effectief!

Heeft u overlast van vlooien?

Uw kat of hond die verdacht veel aan het krabben is, zelf het gevoel gestoken te worden op uw benen of komt u kleine diertjes tegen op de vacht van uw huisdier of in uw stoffen meubels?

Dan heeft u vermoedelijk last van vlooien en dan is een inspectie van een professionele ongediertebestrijder zeker een aanrader. Ongediertebestrijding De Heuvelrug kan voorzien in een dergelijke inspectie en bij het constateren van de daadwerkelijke overlast van vlooien ook onmiddellijk overgaan tot het bestrijden van deze overlast.

Er zijn verschillende soorten vlooien die voorkomen in Nederland maar de vlo die de meeste overlast veroorzaakt in huizen, voor u en voor uw huisdieren is toch wel de kattenvlo. De kattenvlo legt haar eieren, circa 20 per dag en enkele duizenden gedurende haar hele leven op tapijten, onbelopen delen in huis, tussen uw meubels en plinten. De eitjes komen op gegeven moment uit door de trillingen, welke worden veroorzaakt door zijn gastheer -of vrouw. De ontwikkelingscyclus hangt geheel af van de leefomgeving, temperatuur en voedselaanbod maar u zult begrijpen dat als deze aanwezig is de overlast tot een ware plaag kan uitgroeien.

Heeft u last van vlooien, bel dan vandaag nog met Ongediertebestrijding De Heuvelrug. Dan komen wij met spoed bij u langs, inspecteren, inventariseren en bestrijden uw probleem.

Weetje: Wist u dat een vlo van uw bloed niet kan leven? Zij kunnen een proefbeet maken welke u wel degelijk kan voelen maar zij zijn van uw bloed niet in staat zich voort te planten, hier hebben zij bijvoorbeeld een hond of kat voor nodig als gastheer.

Bel vandaag nog met Ongediertebestrijding De Heuvelrug.

Heeft u last van vlooien?

Vertrouw op onze expertise

Bel nu direct 0318 256 792

Onze bestrijdingsdeskundigen zijn gecertificeerd door Certificeringsinstituut Plaagdierbeheersing, Milieu en Volksgezondheid, Examen- en Certificeringsinstituut en Plaagdierpreventie EVM
JOUW ONGEDIERTEBESTRIJDER STAAT VOOR JE KLAAR

0318 256 792


WIJ ZIJN 24/7 VOOR U BEREIKBAAR